Deputeti shqiptar nga rradhët e LSDM, Muhamed Zeqiri në rrjetin social Facebook ka shpërthyer ndaj bllokadave që po bën opozita duke bërë të qartë se deputetët e maxhorancës janë të gatshëm që seancat t’i vazhdojnë edhe pas mesnatës dhe se kriminelën patjetër që të japin llogari për atë që kanë bërë në këro 10 vitet e qeverisjes së tyre.

“Seanca e Parlamentit vazhdon ne ora 1 pas mesnate.

Do te punojme nese ka nevoje jo 24 ore apo 24 dite e jave por edhe 24 muaj pa nderprejre vetemse nje gje duhet ta kene te qarte kriminelet nuk do te shpetojne do te japin te gjithe llogari per krimet qe kane bere ne 10 vitet e fundit!!! #DoTeJepniLlogari. “, ka shkruar në rrjetin social Facebook, deputeti nga rradhët e LSDM-së, Muhamed Zeqiri.