Aktorja e filmave për të rritur, Elizabeth Starr do i duhet të kryej një operacion për heqjen e impiantit të silikonit.

Gjoksi i saj është zmadhuar aq shumë sa ka arritur deri tek barku i saj. 47- vjeçarja shpenzoi 4 mijë dollarë për të zmadhuar gjoksin e saj në vitin 1999.

Ajo nuk e dinte se impiantet që ka vendosur janë të afta të thithin lëngjet fluide të trupit dhe të zmadhohen.

Elizabeth është operuar shumë herë, por këtë është në më dysheje sepse gjoksi i saj i pëlqen. Nga ana tjetër mjekët shprehen se ajo duhet ta bëj me patjetër operacionin sepse gjoksi i saj do  të vazhdoj të rritet.

Duket më shumë si një mostër, është i frikshëm. Duket si lopë”,- ka thënë mjeku Paul Nassif.