Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, i cili në zgjedhjet e 11 qershorit ishte kandidat për deputetë nga radhët e Vetëvendosjes ka marr një vendim që të vazhdojë të jetë në krye të Prishtinës.

Këtë e ka bërë të ditur kryetarja e KQZ, Valdete Daka, gjatë mbledhjes së KQZ-së.

Ajo ka thënë se Ahmeti është paraqitur në KQZ dhe ka dhënë dorëheqje nga posti i deputetit dhe do të vazhdojë të jetë në krye të Prishtinës edhe për disa muaj, ku më pas do të rikandidojë për postin që e mban tani.