Në ‘Mirage’ mysafir ka qenë edhe Shpati Kasapi.

Ai pati folur për shumë detaje nga jeta e tij artistike dhe private, ndër to ka përmendur edhe një lidhje dashurie me një këngëtare nga Kosova, por që nuk është Afërdita Dreshaj.

Se çfarë zbuloi Shpati nga kjo lidhje, kuptojeni në minutën e 17:10 të videos.

Global