Një foshnje e vetme, e braktisur dhe lakuriq ka qenë në ca shkallë të përlyera në qytetin Manila.

Njerëzit e kanë kaluar foshnjen sikur të kishin qenë të verbër apo shurdh-memec, transmeton lajmi.net

Këto foto janë dërguar nga A.J. Laberinto nga Manila dhe tregon se zemrat e njerëzve kanë qenë të ngrira ndaj këtij qytetari të vogël , ku nuk interesoheshin nëse është gjallë apo është i vdekur.