Ngjarje të rënda dhe tronditëse po raportohet cdo ditë anë e mbanë botës.

Mësohet se një moshuar nga Gjermania është kapur duke bërë seks me një 13- vjeçare në plazh. Ai quhet Meinrad Kopp dhe është 55-vjeç, ndërsa identiteti i vajzës së mitur nuk është bërë akoma i ditur. Sipas informacioneve, ai është kapur mat gjatë aktit nga sherifi i zonës, ndërsa theksohet se burri më parë ai ka qenë i dënuar edhe për pornografi.

Kopp kishte arritur në Gjermani që në datën 16 qershor. Nuk dihet ende nëse vajza ka pranuar të kryej marrëdhënie me dëshirë, apo është abuzuar. Burri është dërguar në një burg federal, por pritet që të kthehet në Gjermani. Ndërsa vajza është në kujdesin e psikologëve.