Një burrë 37 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se prej 5 vitesh bën seks treshe me gruan dhe fqinjin e tyre.

Ai thotë se ata e shijojnë dhe se gruaja e tij ka bërë edhe seks vetëm me fqinjin, por tani që kanë një vajzë 2 vjeçare i kanë lindur mendime nëse është vajza e tij apo jo.

Lexojeni rrëfimin e tij të plotë:

Bëj seks treshe me gruan dhe shokun prej pesë vitesh.

Të kam shkruar kur sapo kjo kishte filluar, duke të pyetur se pse treshet janë të këqija, por tani e kuptoj pse.

Kur gruaja ime mbeti shtatzënë nuk isha i sigurt që ai është fëmija im.

Unë jam 37 ndërsa gruaja ime është 35 vjet dhe jemi të martuar prej 15 vitesh.

Ne kemi dy djem të mrekullueshëm, 11 dhe 9 vjet dhe një vajzë që tani është 2 vjet.

Ne u bëmë miq të mirë me një djalë beqar 32 vjet, i cili erdhi të jetonte afër nesh.

Ne e ftonim atë të premten në mbrëmje për pije dhe një natë pasi pimë, unë dhe gruaja ime filluam të flisnim për të për dashurinë e jetës së tij.

Ai e pranoi se seksi për të është bërë një kujtesë në distancë. Unë mendova për të bërë treshe me të.

Ne filluam si shaka dhe duke qeshur me këtë por më pas gruaja ime e nisi dhe pas saj shoku ynë.

Ne të gjithë filluam të putheshim dhe më pas bëmë seks aty, ishte e mahnitshme.

Më pas ne thamë se kishte qenë e mrekullueshme dhe që atëherë e kemi vazhduar ta bëjmë.

Shoku ynë ka bërë edhe seks vetëm me gruan time me dijen time të plotë.

Por që kur gruaja ime ka lindur vajzën, në kokën time ka dyshime se nuk e di kush mund të jetë babai i vajzës.

Nuk e di si ta zgjidhë këtë me gruan time, kështu që gjërat mes nesh nuk janë të mira.

Ne shkojmë në disa klube për të bërë seks me të tjerë dhe e vetmja kënaqësi është kur gruaja ime bën seks me dikë tjetër dhe unë e shikoj.

Është në rregull për ne të dy por a është normale?

Problemi duket të jetë se unë nuk kam makinë të lartë të seksit.

Më shumë mund të bëj seks në klubin ku shkojmë me të tjerë se me gruan time.

Përgjigja e psikologes:

Do të doja që t’i kishe marrë parasysh këshillat e mia në herën e parë kur më shkruar.

E vetmja mënyrë për ta kuptuar se i kujt është fëmija, është bërja e testit të ADN-së, por nëse nuk del siç ti shpreson, a do ta prishë martesën tuaj?

Si do të ketë ndikim e gjithë kjo tek fëmijët tuaj?

Duket sikur ti je i nervozuar për të biseduar për këtë gjë me gruan tënde.

Nëse ju e ndalni seksin me të tjerët de e freskoni seksin tuaj në shtëpi, kjo mund ta forcojë lidhjen tuaj.