Një grua 30 vjeçare, e martuar ka rrëfyer për The Sun se ka filluar aferën me kolegun e punës i cili është martuar por që më pas është ndarë nga gruaja për të qenë ata bashkë.

Ajo tregon se gruaja e të dashurit të saj ka kontaktuar në Facebook me burrin e saj duke i treguar për aferën dhe në këtë mënyrë çdo gjë është shkatërruar.

Lexojeni rrëfimin e saj:

Kolegu i punës më ftoi në dasmën e tij për të më thënë se donte të ishte me mua dhe tani ne duam të bëjmë diçka të përbashkët.

I kam thënë të mos bëhet i marrë dhe të vazhdojë përpara e të martohet me të fejuarën e tij dhe ka vepruar ashtu.

Ajo i ktheu botët tona përmbys. Unë jam 30 vjet dhe burri im është 34 vjet. Unë punoj në një kompani për kompjuterë dhe një djalë i ri erdhi tek ne në punë para 18 vjetësh.

Ai është 29 vjet dhe mes nesh pati tërheqje. Kishte shumë flirt mes nesh dhe edhe pse ai ishte i fejuar, tensioni seksual ishte elektrik.

Në ditën e tij të martesës unë qëndrova në shtrat dhe qava. E ndjeva sikur një pjesë e imja po vdiste por më pas ai më telefonoi dhe më tha se më donte me të vërtetë.

I thashë se e doja edhe unë por se mes nesh nuk mund të kishte asgjë më shumë se sa kishte.

Iu shmanga atij kur u kthye në punë pas muajit të mjaltit.

Më pas një kolege më tregoi se ai do të bëhej baba. Ishte edhe më shumë shqetësuese për mua.

E takova në korridor para disa javësh dhe e urova. Ai dukej keq dhe më tha se nuk e do gruan e tij dhe se do të ndahet nga ajo sapo të lindë fëmija.

Ai erdhi tek unë kur burri im ishte në një trajnim. E pashmangshmja ndodhi. Ne u puthëm, e zhveshëm njëri tjetrin dhe bëmë seks. Ishte diçka që nuk e kisha përjetuar ndonjëherë.

Dhe kështu filloi afera jonë, por unë nuk doja ta lëndoj askënd.

Kur vajza e tyre u bë gjashtëmuajshe, ai i tregoi gruas së tij se po i linte atë. Ajo dyshoi dhe i gjeti mesazhet e tij që më kishte dërguar mua.

Ajo u regjistrua në punën tonë si një kompani që donte të më shkruante mua dhe kështu ma zbuloi edhe mbiemrin.

Më pas ajo kontaktoi burrin tim përmes Facebook-ut dhe i tregoi për aferën tonë.

Ne patëm një grindje dhe ai shkoi tek nëna e tij. Burri im dhe familja e tij mendojnë se unë jam një shkatërruese familje.

Unë nuk mund të ndalem së menduari për gruan dhe vajzën e të dashurit tim.

Ndihem shumë fajtor. Nuk dua të jem ajo që e ndan atë nga fëmija. Jam duke luftuar.

A nuk do të na pranojnë kurrë familjet tona kurrë ne si çift? Është një rrëmujë.

Përgjigja e psikologes:

Është. Kur njerëzit flasin për ‘tu përpjekur në martesë”, kjo është ajo që duhet të bësh.

Edhe nëse je nga çiftet më të forta t’i mund ta mbash kokën të kthyer. Unaza në gishtin tënd nuk do të thotë që nuk mund të fantazosh të tjerë por gjithçka ndryshon kur fillon të veprosh.

Ndaju nga i dashuri yt nga puna dhe zgjidhni të dy martesat e juaja.

Thuaj burrit tënd që të shkoni tek një këshilltar për martesa dhe të shihni se si mund ta shpëtoni martesë.

Nëse ndarja është e pashmangshme, dhe kjo ndodh edhe me kolegun tuaj, le të vendoset pluhuri para se të vendosni nëse jeni bashkë së bashku.