Katherine Legge ka bërë rrathë të shpejta me Acura NSX, veturë kjo që është lansuar së fundmi.

Makina me 573 kuajfuqi dhe peshë prej 1,724 kilogramëve, e ka kombinimin e përkryer për t’i bërë këto rrotullime, por nevojitet që shoferi të jetë profesionist,.

Për të kryer këtë veprim, vetura tërheq me rrotat e përparme, teksa të pasmet vetëm rrëshqasin. Por, gjithnjë ka rrezik të humbet kontrolli.

Ngasja që mund ta shihni më poshtë, nuk iu rekomandohet ta provoni!