Autobusët e transportit publik nuk janë aspak të këndshësh dhe aq më tepër, të pretendohet për luks brenda tyre.

Por, një familje nga Ilinoisi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ia doli të shndërrojë nëj autobus të vjetër shkolle, në një shtëpi të këndshme banimi.

Luke davis e bleu autobusin e vjetër për 4000 dollarë dhe shpenzoi edhe 26 mijë të tjera për ta transformuar në një shtëpi të lëvizshme dhe të stiluar bukur.

30 mijë dollarë dhe 18 muaj punë iu desh Luke dhe bashkëshortes së tij për të ndërtuar këtë “shtëpi” të lëvizshme.