Një autor myslimane është shënjuar si versioni mysliman i “Belle De Jour” pas publikimit të manualit të parë rreth seksit, transmeton arbresh.info.

Një shkrimtare myslimane e lindur në Amerikë që njihet me emrin Umm Muladhat ka shkruar një rreth seksit për të cilën është ofenduar rëndë.

Libri është inspiruar pasi e kishin pyetur autoren për disa këshilla rreth seksit.

Unë e kam vënë theksin në idenë që të bësh seks veç me burrin tënd, për të shijuar kontaktin fizik brenda martesës dhe për të mos u ndaluar nga eksperiencat seksuale” ka thënë ajo për The Observer.

Përmes rrjetit social ajo ka shpjeguar shkrimin e librit duke treguar se ka filluar dy vite më parë. Ajo ka shtuar se veç tjerash në eksperiencë e tillë ia ka përmirësuar edhe jetën e saj seksuale