Lajmi i turistes ruse, e cila hubi jetën si pasojë e një motori ujë ka bërë xhiron nëpër të gjitha mediat. Pas asaj që ndodhi gjëja më minimale që duhet të bëhej ishte një të shënoheshin zonat ku këto mjete mund të lëvizin.

Një gjë e tillë nuk ka ndodhur, e themi këtë, pasi një video e ardhur në redaksinë tonë tregon se në Gjirin e Lalëzit motorët e ujit lëvizin shumë pranë njerëzve.

Jam një djalë 17- vjeçar nga Fushë-Kruja po bëj plazh në Sektorin Rinia pa shkuar në Gjirin e Lalëzit dhe ajo që më bëri përshtypje është se motorët e ujit lëvizin ngjitur me njerëzit. Për shkak të tyre po humbasin jetën turistë të huaj dhe shqiptar. Aq shpejt lëviz ai djali, kam frikë të hyjë në det”,- ka shkruar djali për JOQ.al.
Global

Me sa duket edhe këtë periudhë që ka mbetur nga sezoni turistik turistët mund të gjejnë vdekjen në plazhet shqiptare sepse motorët e ujit lëvizin si t’u dojë qejfi dhe roje bregdetare nuk ka.

T mobile In article [4]