Shkëndije Mujaj është njëra prej vajzave shqiptare më aktive në rrjetet sociale

Por, deri me tani ajo ka qenë shumë e kujdesshme për të treguar anëtarët e tjerë të familjes.

Ama këtë e ka bërë sonte, shkruan GazetaExpress.

Ajo ka prezantuar motrën e saj, e cila duket seksi po aq sa Shkëndije, sidomos në fytyrë që kanë bukuri të njëjtë.

Këngëtarja, pritet që shpejt të lansojë një këngë të re dhe të fillojë pushimet ashtu siç ka bërë deri me tani, të gjata në brigjet e Ulqinit.