Një burrë 34-vjeç, i cili ka përdhunuar dhe më pas e vrau një vajzë tetëvjeçarë është ndëshkuar shumë keq nga një grup prej disa grave.

Në videon që besohet se është filmuar në Indi, shihet tre gra duke e rrethuar nje burrë i cili ishte i lidhur dhe më pas e godasin me shkopinj të fortë, transmeton lajmi.net.

Dhejtra gra dhe fëmijë e shikojnë këtë ngjarje teksa gratë në mes e godasin në të gjithë trupin.

Njeriu nuk reziston për asnjë moment. Skena përfundon kur ndërhynë një polic, i cili i ndalon këto gra.