Vajza e një multimilioneri rus, e famshme për stilin e saj të jetesës dhe fiksimin pas garave të shpejtësisë, postoi sërish një video online.

Një vit pasi Mara Bagdasaryan u përfshi në një aksident me 200 km/h në orë, ku i vdiq një shok, ajo postoi një video duke bërë ‘drifting’ në Moskë.

23-vjeçarja ka marrë 342 gjoba, por ia ka paguar babai për 15 mijë euro.Para disa ditësh, ajo postoi një video duke ecur me shpejtësi në qendër të Moskës, madje duke përdorur edhe korsinë e rezervuar për Putinin.