Pas nxehtit afrikan, Tetovën e ka kapluar një shi i rrëmbyeshëm dhe errë e fuqishme. Në viset malote siç mëson portali TetovaSot është bllokuar rruga si në Brodec- Shipkovicë ku banorët apelojnë që autoritet komunale të marrin masa që mos bllokohet i tërë fshati.

Deri tani nga era e fuqishme dhe shiu në Tetovë nuk është lajmëruar asnjë dëm material.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1663841026982688/