Transvestitja e parë shqiptare, Edona James është rishfaqur përsëri

Këtë ajo e ka bërë pak para Big Brotherit në RTL, derisa nuk ka harruar pa përmendur edhe silikonin, vallëzimin seksi dhe shumë gjëra tjera.

Edona James është bërë e njohur edhe në trojet shqiptare si transvestitja e parë, derisa jo rrallë herë ka provokuar edhe me foto të nxehta, sidomos me të dashurin e saj.

Kohëve të fundit ka pasur thashetheme se ajo është përsëri beqare dhe është ndarë nga i dashuri i saj.

Edona, ka kohë që nuk e ka vizituar Kosovën. /GazetaExpress/