Ata janë çifti fitues i Big Brother 9.

Pas një periudhe larg rrjeteve sociale Danjeli dhe Fotini kanë zbuluar pak nga jeta e tyre në çift.

Ata kanë qenë pjesë e një eventi kulturur. Ata duken më të lumtur se kurrë më parë dhe si gjithmonë nuk iu mungon shkëlqimi.