Nuk ka më dialog, mbetet vetëm mallkimi i Lazarit, thotë  udhëheqësi i Partisë Radikale Serbe, Vojislav Sheshel duke komentuar ftesën e presidentit të  Serbisë për dialog më të gjerë social mbi një zgjidhje për Kosovën.

“Nuk ka asgjë për të diskutuar dhe për të përcaktuar, por duhet të dihet se nuk bën të njihet pavarësia e  e Kosovës, anëtarësimi i Kosovës në OKB si dhe në organizata të tjera ndërkombëtare”, tha ai për Tanjug, transmeton Klan Kosova