Videoja e filmuar në një rrugë të Skocisë shfaq një grindje mes një çifti. Siç shihet edhe nga pamjet, fillimisht që të dy nisin të diskutojnë pranë makinës.

Por papritur ajo nis ta sulmojë, heq xhaketën dhe situata degjeneron para syve të fëmijës që ishte në makinë.

Nga videoja duket sikur ai përpiqet të mbrohet, por më pas i kundërpërgjigjet dhe përfundon pa bluzë. Madje djali Hipën në makinë e përpiqet të largohet.

Ajo sërish nuk dorëzohet dhe vazhdon duke mos e lënë të largohet duke u ulur në kofanon e mjetit. Madje nuk ka asnjë dëshirë të largohet.

Ndërkohë videoja është xhiruar në Greenock të Skocisë dhe është postuar në “Twitter”.