Shpesh thonë se lumturia nuk është qëllimi i jetës, por një mënyrë e ekzistencës. Nëse ju  mësoni për të parë gëzimin në çdo gjë rreth jush, ju keni gjetur kuptimin e jetës.  Nëse ju mund të ndjeheni mirënjohës, atëherë të gjithë do të thonë se ju jeni një person i lumtur.

Më poshtë ju sjellim disa nga shenjat që nëse i keni ose arrini ti keni keni shumë gjasa që të jeni të suksesshëm.

Ndjeheni të lumtur për suksesin e njerëzve të tjerë

Ju vazhdimisht kërkoni përvoja të reja.

Ju nuk jeni në kërkim të një ekuilibri mes punës suaj dhe jetës private, ju thjesht jetoni

Ju mund të jeni të ndjeshëm

Ju keni diçka për ti provuar vetes

Ti e di se, duke punuar shumë  ju do të arrrini sukses

Ju shikoni paratë si një përgjegjësi, jo një shpërblim

Ju nuk mendoni se ju jeni të veçantë

Ju e dini se dinjiteti dhe respekti do të zgjasë përgjithmonë.