Marina e SHBA-ve ka testuar sistemin e armatosur laserik LaWS, i cili është i vendosur në anijen amerikane Pons në Gjirin Persik, transmeton CNN.

“Është më precize se plumbi. Kjo është armë e gjithanshme dhe mund të përdoret kundër caqeve të ndryshme”, tha për CNN kapiteni Cristopher Walls.