Kisha ortodokse serbe kumtoi sot se delegacionit shtetëror të Maqedonisë nuk do t’i miratohet vizita në manastirin Prohor Pçinjski, “për arsye veç më të njohura”, njofton Tanjug.

“Me rastin e kërkesës të delegacionit zyrtar shtetëror të Republikës së Maqedonisë për ta vizituar manastirin “Prohor Pçjninski” me programin dhe mesazhet e tyre, Shërbimi informativ i KOS e njofton opinionin se organi kishtar kompetent, për arsye të njohura, ndërsa të cilat nuk kanë ndryshuar me vite, nuk e miratoi delegacionin shtetëror të RM-së në manastir”, thuhet në kumtesën e KOS.

Global