I ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” me temë “Dy djemtë e Sali Berishës”, Eduard Selami ka folur për marrëdhëniet me ish kryeministrin Sali Berisha.

“Unë nuk jam emëruar nga Sali Berisha kryetar partie, ne kemi bërë zgjedhje të lira. Edhe kur është zgjedhur Azem Hajdari, edhe kur është zgjedhur Sali Berisha ka qenë votim i fshehtë, pra fillimet kështu kanë qenë”, tha kandidati për kryetari pi PS-së.

“Në vitin 1992 edhe sikur Berisha të bëntë propagandë nuk do të ndryshonte rezultati dhe unë u zgjodha, por a ka votuar atëherë Berisha për mua, unë këtë se di”, shtoi Selami.