Lideri i LR PDSH dhe njëherit edhe deputet i RM-së, Ziadin Sela i ka nisur pushimet së bashku me familjen e tij në bregdetin shqiptarë

Ai për të kaluar pushimet së bashku me familjen ka zgjedhur pikërisht bregdetin shqiptar, qytetin e Sarandës.

Ziadin Sela po merr veten pas ngjarjeve të përgjakshme më 27 prill ku edhe u rrahë burtalisht nga kriminelët maqedonas që u futën me dhunë në Parlament gjatë zgjedhjes së kryeparlamentarit, Talat Xhaferi./TetovaSot

https://www.facebook.com/ThealbanianLondon/videos/10155875791523488/

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ThealbanianLondon/videos/10155875791523488/” width=”600″ height=”600″ onlyvideo=”1″]