Lideri i LR Pdsh-së Ziadin Sela dje është kacafytur me eurokomisarin Han duke i thënë se cështjet shqiptarë duhet të zgjidhen.

“Unë nuk u gjakosa që të bëhem funksioner apo Zaevi kryeministër. Nuk u gjakosa as që të marr një ministri apo disa drejtori. U gjakosa shkaku i qëndrimeve të mia të vazhdueshme, u gjakosa se dua të rregullohet çështja e gjuhës shqipe dhe për këtë do gjakosem prapë nëse është nevoja. Nuk bëjmë kompromis me asnjë çështje që prek interesin shqiptar…”. mësohet se i ka thënë Sela Hanit./Tetovasot/