E ftuar në një event trashëgimtaria e Top Channel Lori Hoxha ka treguar edhe njëherë se di të jetë në formë të mrekulleshme fizike dhe gjithashtu më elegante se kurrë.

E veshur me një fustan të zi me dekolte mjaft të hapur, Lori ka bërë edhe njëherë që sytë e të gjithë të jenë vetëm tek ajo.