Vapa ka ardhur tashmë dhe bashkë me të edhe skenat jo normale për syrin e pushuesit normal.

Kështu një vajzë ka mbetur e skandalizuar ditën e Diel në plazhin e Durrësit kur befas ka vënë re se në një shezllon pranë saj kishte plasur “orgjia”.

Vajza pa se dy vajza kishin hipur sipër një djali të gjorë dhe “po i merrnin frymën”.

“Më duket se plasi sheshit, po e bëjnë sheshit në mes të ditës”, shprehet vajza.