Një çift nga Florida është dënuar me 15 vite burg sepse kryen marrëdhënie seksuale në mes të plazhit. Çifti është filmuar para dy vitesh gjatë një pasditeje në “Cortez Beach” dhe aty ka pasur edhe fëmijë.

”Janë rregullat e familjes që duhet respektuar sidomos kur ka njerëz afër. Nuk e kuptoj si e

kanë bërë një të tillë se aty kishte fëmijë”,- ka thënë Eric Hill sherifi i zonës.

Edhe pushuesit e tjerë kanë thënë se një gjë e tillë nuk duhet të ndodhte kurrë sidomos sepse aty ka pasur njerëz afër.

”Është qesharake se e bëjmë të gjithë po jo në plazh edhe mbi të gjitha kur ka edhe fëmijë afër”,- ka thënë një i intervistuar.

Çifti Hose Cabalero dhe Elisa Avares kanë kryer veprime të ndyra gjatë aktit ndaj edhe kanë marrë një dënim të tillë, ditën e djeshme.