Lajme të mira: Në korrik do të bëni më shumë seks sesa në muajt tjerë të vitit, sipas një anketimi të ri të kryer me 2,000 njerëz.

25 për qind e të anketuarve ishin thënë se më së shumti bëjnë seks gjatë muajit korrik, përderisa 22 për qind tjerë kishin raportuar se muaji gusht është muaji më me fat sa i përket shpeshtësisë së seksit, transmeton Telegrafi.

Duke u bazuar në rezultatet e tyre, ekziston vetëm një gjë e thjesht që mund ta bëni për t’i rritur shanset tuaja për seks gjatë kësaj vere: Dy e treta e çifteve kanë raportuar se bëjnë më shumë seks kur janë për pushime sesa kur janë në shtëpi.

Në fakt, 64 për qind e njerëzve të anketuar kishin thënë se gjithmonë bëjnë seks kur janë për pushime.

Kjo nuk është aspak befasuese – kush nuk ndjehet më i/e shëndetshëm, lumtur dhe më i eksituar kur është larg pune dhe duke u rrezitur pranë bregdetit?