Sot, me fillim në ora 10:00 në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane do të realizohet tribunë përkushtuar Planit 3-6-9 dhe zbatimit të tij, në të cilën, si mysafir janë ftuar përfaqësuesit e sektorit civil.

Zëvendëskryeministri i Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane Bujar Osmani, do t’i referohet Planit 3-6-9 dhe mekanizmave për koordinim dhe ndjekjen e zbatimit të tij.

Para fillimit të Tribunës, do të realizohet brifing me gazetarë, ndërkaq Zëvendëskryeministri Osmani do të jep edhe deklarata për media.

Me këtë rast ftojmë ekipet tuaja të marrin pjesë në brifingun me gazetare, ti ndjekin deklaratat e Zëvendëskryeministrit Osmani para ngjarjes, të marrin inserte nga fillimi i tribunës, dhe të kontribuojnë në mënyrë aktive, si përfaqësues të sektorit civil në tribunë.

VËREJTJE: pas realizimit të pjesës që parasheh marrjen e inserteve, gazetarët janë të mirëseardhur ta ndjekin dhe sipas dëshirës të marrin pjesë në tribunë. Por e njëjta parashihet të rrjedhë PA Audio dhe TV incizim nga ana e gazetarëve.