Kompania Volkswagen ka njoftuar se ID e tyre automjeteve elektrike do të kushtojë shumë më pak se një e treta Tesla Model.

Megjithatë, golfi elektrik do të arrijë në treg në vitin 2020, por ende është e sigurt se cilat janë përformanca dhe karakteristikat e këtij modeli por thuhet se do të jetë konkurrencë të drejtpërdrejtë, e veturës Tesla.

Pritet që çmimi Golf elektrik të sillet nga 20 deri në 30 mijë euro, që është shumë fish me pak se modeli Tesla.