Momentalisht më kryesorja është të ndodhë normalizimi i marrëdhënieve midis Beogradit e Prishtinës dhe shpresoj se së shpejti do të shohim një përparim në dialogun e Brukselit.

Kështu i deklaroi gazetës “Politika” të Beogradit, ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi, Kyle Randolph Scott.