Ish drejtori i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, Sasho Mijallkov ka njoftuar se do të ndërpret me aktivitetet e tij politike.

“Me qëllim që të përfundojnë procedurat gjyqësore të cilat po rrjedhin, në të cilat kam besim se do të dëshmohet e vërteta, kam sjell vendim persona të tërhiqem nga të gjitha funksionet partiake”, ka thënë Mijallkov.

Ai ka shtuar se vazhdon edhe më tej fuqishëm të beson dhe përkrah vlerat që promovon VMRO-DPMNE dhe vizionin për të parë Maqedoninë anëtarë të BE-së dhe NATO-së.

Global