Gjenerata e re e Samsung Galaxy, ajo Galaxy S9 raportohet se do të ketë ekran me të njëjtën madhësi sikurse gjenerata e S8.

Telefoni S9 pritet të ketë ekran 5.77-inç, ndërsa versioni S9+ do të ketë ekranin 6.22-inç.

Po ashtu, raportohet se Galaxy S9 do të ketë ekranin me dizajn të njëjtë si gjenerata aktuale, të lakuar dhe pa skaje.