Moderatori dhe aktori i njohur, Salsano Rrapi ka treguar sot një pjesë të familjes së tij.

Nëse të gjithë prisni foto me vajzën e vogël dhe bashkëshorten, kjo do të vonojë edhe ca. Salsano sot na prezanton me 4 mbesat e tij, për të cilat ai është krenar.

“Kush ka mbesa, boten ka. Ju dua shumë”, shkruan Salsanoja. Epo, tani shpresojmë që të publikojë një foto të vajzës së vogël të tij.

Global