Nuk keni nevojë për ndonjë rutinë të veçantë ushtrimore për t’u dukur e mahnitshme në shortset që do t’i vishni gjatë kësaj vere apo çfarëdo gjëje që vishni për tu dukur e mahnitshme, sepse çfarëdo trupi që keni ju jeni unike!

Megjithatë, kofshët e skulpturuar mirë do t’jua rrisin vetëbesimin, e këtë mund ta arrini në afat rekord me rutinën pesë-minutëshe, e cila demonstrohet nga Bianca Vesco – trajnere e certifikuar fitnesi në Nju Jork.

Vesco tregon në detaje se si duhet performuar secili ushtrim, ndërsa ju vetëm duhet t’u kushtoni vëmendje ushtrimeve dhe t’i kryeni ato në shtëpinë tuaj!

Keni parasysh se rutina merr vetëm pesë minuta kohë, ndërsa qëllimi juaj për kofshë seksi është më afër se kurrë më parë drejt realizimit!