Sabahudin Rustemi kryetarë i këshillit vendor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Komunën e Sarajit i kundër përgjigjet Rafis Alitit.

Reagimi i tij i plotë:

Saraji dhe Dervendi është I përbër prej 23 këshilla vendor edimë që ju pak jeni I informuar sepse asnjëher nuk keni vizituar ose nuk keni guxuar të vizitoni ndonjërin prej këtyre këshillave vendore ,a ajo që është më kryesorja ju inderurë z. Aliti në zgjedhjet e fundit parlamentare nuk jeni par në asnjë takim apo tubim që është mbajtur në Komunën e Sarajit me aktivistët apo simpatizuesit e BDI së ,që at ju vet e deklaroni se jeni kryetar I degës Bdi së në Saraj , veç asaj Inderuar Z.Aliti dua të ceki sepse populli nuk haron ju keni larguar nga puna antarë të Bdi së në kohën kur ju keni qenë nënkryetar I parlamentit të R.Maqedonisë pa kur far arsye ,keni shkelur dhe nëçmuar drejtën e këshillave vendor pa pëlqimin e tyre keni emruar drejtor ,zv drejtor shum tjerë,