Rrjeti social më i madh në botë vijon të rritet dita ditës. CEO dhe bashkëthemeluesi Mark Zuckerberg njoftoi se Facebook ka 2 miliard përdorues aktivë në ditë.

Është e vështirë të masin impaktin e një shifre të tillë por le ta shohim në këtë formë: ajo që filloi në një dhomë të harvardit në 2004-ën sot përdoret nga 1 në 4 njerëz në planet.

Duke qenë se e njëjta kompani fshihet edhe pas Instagram e WhatsApp, dy platforma të tjera sociale po aq popullore, nuk është çudi që Facebook është një nga kompanitë më me vlerë në botë. /PCWorld Albanian