Të  paktën 31 persona kanë mbetur të vdekur dhe 10 të tjerë janë plagosur nga rrufetë që goditën Indinë në 24 orët e fundit.

Përfaqësuesi i Mbrojtjes Civile në krahinën Bihar, Anirudh Kumar, tha për “Anadolu Agency” se qytetet më të goditura janë Rohtas, Vaishali, Patna, Buxor dhe Saran.

Qeveria e krahinës Bihar, u premtoi familjeve të prekura nga goditja e rrufesë një ndihmë financiare prej 6.300 dollarësh. Pjesa më e madhe e viktimave janë fermerë dhe bujq.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...