Në një fshat të Kandaharit, në jug të Afganistanit, janë rrëmbyer 70 persona dhe së paku shtatë janë vrarë, ka njoftuar sot policia afgane.

Siç raporton AFP, autoritete afgane, për rrëmbim dhe vrasje kanë bërë fajtor grupin terrorist të talebanëve.