Të jesh një femër e bukur dhe e paraqitshme, të bën që njëkohësisht të jesh edhe e dëshiruar nga të tjerët, e veçanërisht nga meshkujt, të cilët bëjnë çmos për të të pasur pranë. Mirëpo, jashtë shtetit femrat e shfrytëzojnë këtë “aksesor” të tyre për të përfituar sa më shumë, e madje, ka edhe nga ato që punojnë si eskorta, punë e cila ka benefitet dhe anët e saj negative. Një eskortë luksi është rrëfyer për “The Mirror” dhe ka treguar se çfarë ndodh brenda dhomës së një hoteli me klientët e saj. Ajo ka tarifa të kripura, duke bërë kështu që klientët të jenë të rafinuar. Vajza është 25 vjeçe nga Sidney dhe e ka nisur këtë punë që prej adoleshencës. Çmimi i saj është 350$ për 1 orë, 650$ për orën e dytë, dhe çdo orë plus tarifa është 184$. Por cilat janë gjërat që ajo refuzon të bëjë? Seks me role sidomos ato që përfshijnë incestin, fetishe të çuditshme, apo seks me dy meshkuj njëkohësisht. 25 vjeçarja shprehet se në asnjë moment nuk e vendos veten në rrezik. Meshkujt irlandezë janë të vetmit që ajo refuzon të shkojë me çdo kusht.