Unë kam pasur seks me dikë tjetër edhepse gruaja ime është personi më i këndshëm dhe më i mrekullueshëm në botë.

Kam qenë futbollist i Premierë Ligës dhe kishte shumë vajza përreth, por kurrë nuk kam tradhtuar.

Tani jam në pension pas një dëmtimi në gju dhe gruaja ime më është larguar pasi ka zbuluar se kam pasur një lidhje tjetër.

Kur përfundoj karriera ime, identiteti im shkoj me të.

E dashura psikologe

Unë ka provuar të marr një punë si menaxher ose rol stërvitor, madje edhe punë televizive.

Por nuk kam pasur asnjë ofertë.

kam vozitur një fugon dhe puna e vetme që bëj në futboll është të stërvitem me fëmijët në shkollën e djalit tim.

Një person që gjithmon ishte aty për mua, ishte sekretari i klubit të futbollit.

Ajo ishte 34 vjeqare dhe një nënë beqare. Unë jam 36 dhe bashkëshortja ime 35.

Unë shkova për një pije me të pas një ndeshje kur djemtë kishin fituar ndeshjen.

Bijtë tanë kishin shkuar në gjumë dhe ajo më ftoj të vinte në pijetore me të para se shkoja në shtëpi.

Një pije u kthy në darkë, darkë në filtrim dhe bisedima mori kahje seksuale.

Ajo më sugjeroj që ne të vazhdojmë në vendin e saj aty afër.

E putha kur hyra brenda dhe ajo vërtetë më mori mua. Kështu ne kishim marrëdhënie seksuale.

Bashkëshortja ime është një grua e bukur, por ajo kurrë nuk ishte e mirë në marrëdhënie seksuale dhe fillova një lidhje me sekretaren.

Bëja arsyetime për të dalë nga shtëpia, për ta parë dhe për të bërë seks.

Gruaja ime dyshonte, kontrolloj telefonin tim dhe pa disa tekste, të cilat ishin të qarta për të. Ajo më hodhi jashtë.

Unë kam qenë gjithmonë posesiv me gruan time.

Nuk më pëlqen ajo të dalë pa mua, por tani ajo reinventuar veten dhe ajo del vetëm gjatë gjithë kohës.

Ajo nuk do të kthehet me mua, pasi thotë se nuk mund të më besoj.

Unë jam i shqetësuar se ajo do ta takoj dikë tjetër.

Seksi është i nxehtë me gruan tjetër, por kjo nuk do të thotë asgjë.

Psikologia përgjigjet:

Nëse gruaja juaj thotë kaq shumë për ju, ju duhet ta ndaloni lidhjen tuaj dhe të luftoni për të shpëtuar martesën tuaj.

Vë bast se e dashura juaj nuk mendon se ju jeni një seks sekret.

Mendoj se ajo shpreson që ju të keni të ardhme së bashku, kështu që është fer, si dhe më e mira që shpresat t’ia ktheni gruas tuaj dhe asaj t’i thoni se mori fund.

Mbani distancë nga ajo dhe tregoni gruas tuaj se ende e doni dhe nuk doni të heqni dorë nga martesa juaj.

Organizoni një këshilltar dhe gruaja juaj mund të vendos përsëri për rrugën e duhur.