Në internet po qarkullon një video e realizuar në Lindjen e Mesme, ku shihen dy burra teksa rrahin një luan të ri në moshë.

Kafshën e lidhur të kopshtit zoologjik, ata e kanë detyruar të qëndronte me fytyrë për toke, pastaj nisën të ushtrojnë dhunë fizike, transmeton Telegrafi.

“Këto veprime nuk përkasin në shekullin 21, janë njerëz të mjerë”, thotë një komentues lidhur me rastin.

Në anën tjetër, besohet luanin po e bënin gati për ndonjë cirk dhe kjo është forma se si zbutet për të nisur stërvitjet.