Shoferi i një kamioni, ka nisur të rrahet me një burrë që besohet se e ka penguar gjatë vozitjes në një autostradë në Londër.

Videoja e filmuar nga kati i dytë i autobusit, shfaq ata duke u përleshur teksa në mes iu hyn një çiklist, që duket se arriti ta ndalë rrahjen.

Nuk dihet motivi i zënkës, që është postuar dhe po bënë xhiro në rrjetin social