Ronela Hajati është këngëtare tash e disa vite, por e cila nuk arriti që asnjëherë famën që e kërkonte në Shqipëri.

Për këtë ajo u fokusua në Kosovë, që projektet e saj të merrnin hov. Ronela duke tentuar të bëjë “hite”, vazhdon edhe të provojë të tregohet seksi.

Edhe pse e shtuar në peshë, të pasmet duket mjaft mirë, sidomos në videoklipin e fundit ku ajo i ka dhënë fokusin më të madh.

Ronela përmes rrjetit social ka publikuar një fotografi duke pozuar nga pas, e duke treguar gjithë trupin e saj.

Ajo çfarë nuk shkon në veshjen e saj janë “Pentit” të cilat ajo i ka veshur në këto ditë tejet të nxehta! Si duket pakënaqësia për lëkurën e saj, dhe në mënyrë që këmbët t’i shkëlqejnë ajo veshi ‘Penti’ edhe në ditët e verës kur ato as nuk preferohen.