Cristiano Ronaldo ka zbuluar dy modele të reja taka kristali të futbollit për të përkujtuar kohën e tij në Manchester United dhe Real Madrid.

I mbuluar me diamonta Swarovski, çifti i takava ka marrë vend kryesor në muzeun e yllit të Portugalisë në Madeira të Portugalisë. Të dy grupet janë të veshura me Nike sëoosh, megjithatë, njëri ka logon e Premier League dhe tjetri ka fjalët ‘La Liga’.

Çizmet janë projektuar nga markë e artit kristal “T Daniel”.