Cristiano Ronaldo ka arritur në Gjykatën e Lartë në Pozuelo, i cili po akuzohet për evazion fiskal.

Por, për dallim nga Lionel Messi, që tregoi fytyrën kur u akuzua dhe arriti në Gjykatë duke kaluar kah gazetarët, Ronaldo ka bërë një gjë tjetër.

Mediat spanjolle raportojnë se portugezi iu ka shmangur gazetarëve që po prisnin para Gjykatës, duke hyrë me veturë në parkingun e ndërtesës.

 

 

Global