Kënga është riprodhim i versionit të mëhershëm të ‘Hatixhe’ dhe po pëlqehet shumë nga publiku, shkruan lajmi.net.

Në rrjetin social Instagram, Capial T ka publikuar një video në të cilën shihet fustbollisti i njohur Cristiano Ronaldo duke u argëtuar me këngën ‘Hatixhe’.

Ai është bashkë me dy fëmijë dhe me lëvizje të kokës shijonin këngën, video e cila me gjasë është montazh.

Sipër videos së publikuar, Capital T ka shkruar “@cristiano ??”.

A është apo jo e vërtetë kjo video, mbetet ta mësojmë.