Ajo aktualisht ka një lidhje me muzikantin legjendarë.

Dhe Rita Ora dëshmoj trendin me një bluzë të bardhë me imazhin e këngëtarit të ndjerë Prince, kur arriti në New York City të dielën.

Ylli i popit 26 vjeqarja gjithashtu ka jë lidhje të ngushtë me djalin e legjendës së Rolling Stone Ronnie Wood, djalin e tij Tyrone